Skočit na obsah

Nový šípař

74 odpovědí na toto téma

#61 bratrXana

Cechmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 891 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 14:35

drax: z tvého seznamu je jasně dané že bodná zbran má sakra svoje místo..imho seš mimo a konkrétne GM je dělané na to abys měl i sekundární zbran a u obránců se sakra pleteš...co isseth ještěři..tupé nic..ale bodným je rozmašuruješ na padrť .. jakej máš problém s tím že by tři zbrane s rozlišným typem zranění meli stejné staty? jakej je rozdíl když ti hlavu setnu velkou sekerou,rozdrtim těžkým cepem, nebo ti probodnu lebku oštěpem? ..žádnej..vždy de jen o to co zrovna budeš mít za redukce a vlastnosti...

handaxe 1d6 x3 vs. light hammer 1d4 x2 vs.shortsword 1d6 19-20 x2 ....co si vybereš? kladívko?
sicle 1d6 x2 vs. mace 1d6 x2 dagger 1d4 19-20 x2 ...co si vybereš? srp? palcát?
scimitar 1d6 18-20 x2 vs. rapier 1d6 18-20 x2 vs. light flail 1d8 x2 ...co si vybereš? lehkej cep?
battle axe 1d8 x3 vs. longsword 19-20 x2 vs. warhammer 1d8 x3 - tady je to vyrovnaný ale chybí ekvivalent bodný zbraně
dire mace 1d8/1d8 x2 vs. double axe 1d8/1d8 x3 vs.two-bladed sword 1d8/1d8 19-20 x2 ..vybereš si dire mace?
great axe 1d12 x3 vs. great sword 2d6 19-20 x2 vs. 1d10 19-20 x2 vs. spear 1d8 x3..zde bych řekl vyrovnaný staty až na kopí ovšem to je jiná kategorie zbraní..kosu neřešim na tu plácáš feat a je vůbec nechutná :)

takže nově trochu jinej pohled na věc...bylo by dobrý si moc na zbrani určit dle skupin rozsah a dmg který chci...chci jet great sword a nelíbí semi 2d6 19-20 x2..nevadí nechám si udělat ten co má sekera 1d12 x3 ..více se mi to hodí do buildu atd... :) ..trochu tím popírám sám sebe ,ale puvodní byl hrubý návrh bez širšího zamyšlení...ovšem "pestrost alá drax" za kterou považuje současný stav mě fakt dostala :)
dedku: vem si z toho jen to že Lyc souhlasí s tím co jsem napsal..ostatní nečti :)

marska: sem ti odpověděl hned v mém prvním příspěvku ne :D

#62 Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 051 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 15:03

ten tvuj seznam je pekný zvlast kdyz si vzdycky dal do srovnani tupou sracku do srovnani s secnou vyuzitelnout

z napr obourucek je dle vyuzitelnosti kosa >dlouho nic> hala > cep > greatsword> greataxe >spear
kdyby m2li stejne staty tak temer nikdo neveme stejne nic jineho nez halu ( bodne +secne ) coz je hodne velka vyhoda pac se vyuziva ten typ dmg který je mene redukován (tedy si zavodou skoro vsude ) a po takove axe , cep ... nestekne pes prpokud by prsli tvoje kategorie
bude s epouzivat pouze hala , řemdih , srp podle charu

aktualne s epouziva dalko vic zbrani nez by se pouzivalo kdyz chces remcat treba nad kopím tak proc nenavrhujes upravu konkretne jeho dmg dat mu x3 a uvidime:D

z meho sesznamu je jasne ze tupe >secne>bodne pokud nedela spostavu na jeden specifický dung

#63 bratrXana

Cechmistr

• Rebel
  • 2 891 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 15:13

- ty co mají dva druhy zranění jsou mimo proto nejsou ve výcucu
- jde mi o srovnání relativně stejných zbraní ..viz oboustranky ..jeslti je pro tebe těžký se odlepit dál tak už to nečti
- spear je simple ostatní martial..proto sem ho neuvedlstejně jako kosu..a stejně jako halapartnu která má dva druhy

tvoje využitelnost?? kolik lidí tu jede na cep(jeden..já) a kolik na greataxe?? to asi vše o tvé využitelnosti

bla bla bla bla bla atd

#64 Razfallow

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 593 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 16:15

Zobrazit příspěvekbratrXana na 01.02.2012 15:13 řeklo:

- ty co mají dva druhy zranění jsou mimo proto nejsou ve výcucu
- jde mi o srovnání relativně stejných zbraní ..viz oboustranky ..jeslti je pro tebe těžký se odlepit dál tak už to nečti
- spear je simple ostatní martial..proto sem ho neuvedlstejně jako kosu..a stejně jako halapartnu která má dva druhy

tvoje využitelnost?? kolik lidí tu jede na cep(jeden..já) a kolik na greataxe?? to asi vše o tvé využitelnosti

bla bla bla bla bla atd

na cep sem rozjížděl postavičku i já..teda na těžký pokud myslíš ten ^^

#65 Jerry

Mistr

• Counselor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 531 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 16:29

Nojo ,ale musíš to taky někam dotáhnout aby to bylo "legitimní" :D

#66 Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 051 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 18:28

to by nesel uznat ani jeti uz kvuli tomu epic buildu horsimu nez pureclass:D

#67 bratrXana

Cechmistr

• Rebel
  • 2 891 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 20:37

tay někdo Jetimu krutě závidí

#68 Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 051 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2012 07:41

Zobrazit příspěvekbratrXana na 01.02.2012 20:37 řeklo:

tay někdo Jetimu krutě závidí
myslis podpruměrne dmg absenci uniku nebo ac 0 ?:D

#69 bratrXana

Cechmistr

• Rebel
  • 2 891 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2012 09:34

prosím obeznámené s postavou Jetiho aby se vyjádřili za mě :) děkuji

#70 Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4 557 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2012 09:48

Jo, je to lopata, minule malem neprezil ani ve slatu.
:biggrin:

#71 bratrXana

Cechmistr

• Rebel
  • 2 891 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2012 10:49

to jen proto že afkoval a nechal do sebe hryzat ty přerostlý krysy s kouzelnickou holí :)

#72 M4rSX

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 616 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2012 22:10

malý Tis roste jenom na tom jednom vtipném místě nebo roste i v jiné lokalitě?

#73 Razfallow

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 593 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2012 23:51

Pokud vím,roste tam v tom...kde kdybych to vypsal tak to děda zacenzuruje.... u rudého draka ^^ poblíž...

#74 Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 15.04.2012 00:16

Zobrazit příspěvekRazfallow na 14.04.2012 23:51 řeklo:

Pokud vím,roste tam v tom...kde kdybych to vypsal tak to děda zacenzuruje.... u rudého draka ^^ poblíž...

Tam už neroste... Už roste na "vtipném místě" , vzhledem k tomu že jsem tam viděl dva kousek od sebe tak to bude asi jediné místo.

#75 porkac

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 46 Příspěvků:
  • Interests:bacha at me nenestves ..

Odesláno 15.04.2012 12:24

coz je opravdu v nadhernej vtipek ... pac sam si tam moc nedojdu a kdyz je ten malej previt potreba na vyrobu luku pro 19 lvl to je jo krasna bejkarna :D teda ne jen luku zejo prak , lehka kuse ci kuse pro barda ... no proste nevyrabim pac mi to nikdo nezaplati :) ty hlidaci megery me tam dost sejrej bych navrhoval aby se to vratilo jak bylo je to pekny ze je potreba na top sipy ale co kdyby se to udelalo z Jasanu kratkeho ten je taky krasne nedostupnej Dedo

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních